Bardzo dobry pomysł - nie wiem czemu wcześniej o tym nie pomyślałam
I Rosół z makaronem
II Na półmiskach - goście sami wybiorą co chcą:
- zrazy wołowe w sosie własnym
- kotlety de volail
- ziemniaki z koperkiem
- 3 rodzaje surówek
III Zimne przekąski
- sandacz w galarecie
- ryba po grecku
- śledź w oleju
- galareta drobiowa
- jajko faszerowane pastą serową
- półmisek wędlin
- sałatka jarzynowa
- sałatka z kurczakiem i ananasem
- półmisek warzyw
- półmisek mięs pieczonych:
karkówka
boczek faszerowany
schab ze śliwką
- roladki szparagowe z szynką
- pieczywo
IV Dania gorące
Zupa gulaszowa
Krokiety z barszczem
płonący szaszłyk lub szynka
W zasadzie zostawiłabym ciepłe posiłki -raczej tyle ryb w zimnych przystawkach nie bardzo mi pasuje
Czekam na propozycje
Pozdrawiam